Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


A nyereménnyel még kapcsolatos!

 Nyereményjáték

Kedves Játékosok!

Rohamosan közelít a szeretet ünnepe, ne hagyjátok utolsó pillanatra az ajándékok vásárlását, hisz mi sem tettük ezt! Tarsolyunkban van az az ajándék, mit Karácsony alkalmával "Boldog Karácsonyt" kívánva átadunk egy szerncsés játékosunknak! Az ajándék nem más mint a képen látható, igen impozáns laptop. Mindazon kedves játékosokra köszönhet a szerencse, kik 2011.11.09-től számítva egészen december 21-ig bankkártyás fizetési móddal, EGY ÖSSZEGBEN vásárolnak, legalább 15000 (tizenötezer) forint vagy feletti értékben sárkány érmét! A bankkártyás fizetés után a játékos által eredetileg megadott e-mail címre egy nyolc jegyű számmal ellátott virtuális kupont küldünk. Ezen játékosok december 22-én részt vesznek egy automatikus, gépi sorsoláson, melynek nyertese Szent Estén, már a karácsony fája alatt tudhatja a csodás ajándékunkat! A kupon segítségével a játékos nyomon tudja követni a sorsolás eredményét, Ő maga is láthatja, hogy mennyire volt szerencsés!

Fontos:

  1. 15000 (tizenötezer) forint alatti, kisebb, többszöri összegek nem vonhatók össze, tehát az így fizető játékosok NEM KERÜLNEK a sorsolandó játékosok közé!
  2. Egy játékos, ha többször, bankkártyával egy összegben vásárol 15000 (tizenötezer) forint vagy a feletti értékben sárkány érmét (2011.11.09-től-december 21-ig tartó időszakban), akkor nagyobb eséllyel indul az ajándék elnyerésére, hisz többször is bekerül a sorsolási játékosok listájára.

Jó játékot és szerencsét kíván az M2M Team!

 
 

 Facebook

Elérhetőség

Kapcsolat

Itt elérhettek engem.

gosztonyibarnabas@citromail.hu

Levelezőlista
Archívum

Naptár
<< November / 2020 >>


Statisztika

Online: 1
Összes: 286365
Hónap: 7697
Nap: 102