Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Egyedi(Griff) különleges

 Sziasztok!

Nagy örömmel értesítünk benneteket, hogy a Mai nap sokszorosan különleges!
Nem csak az egész napos SÉ event miatt (ma minden Sárkányérme Rendelés alkalmával Dupla Sárkányérmét írunk jóvá! ), és nem csak a WuZhein pályarész bekerülése miatt, különleges, ez a nap, hanem mert kizárólag a mai nap 17:00 tól 21:00 ig különleges megülhető állatot teszünk be nektek az Itemshopba!

Technikai információ!

Barna Griff Hívó

Kereskedni nem lehet vele
kizárólag a megadott időpontban megvásárolható
+11% szörnyek elleni erőt ad ha ezt a tárgyat birtoklod!
A megvásárlást követően örökösen megmaradó tárgy!
Repülhetsz vele!
Harcolhatsz róla!Története!

Valamikor régen, az Ősi Császárság 2. dinasztiája idején távoli vizekről idegen világ küldöttei hajóztak a Metin világába!

E kontinens pontos holléte és története mind a mai napig ismeretlen számunkra, ám hogy eljöttek hozzánk az önmagukat Mulenirok világából érkezetteknek nevezők, ez tény!

Idelátogatásuk kapcsán megesett itt tartózkodásuk alig néhány évig tartott, ám mégis mély nyomot hagyott az akkor uralkodó dinasztia életében! Ennek egyik oka a mára már legendás griff madarak „honosítása” volt! A Mulenirok nem lovakat ültek meg, hanem olyan sosem látott repülő lényeket lovagoltak meg amely félig Óriás sas, félig pedig Oroszlán volt! Önmagában is rémisztő látvány -e nem minden napi lény megjelenése, de ereje és gyorsasága, illetve repülő képessége is tekintélyt parancsol! A Mulenirok tehát eme állatokat használták harcban, vagy épp rövidebb utazásaikhoz, s eme állat megülhetését, illetve jól tartásának tudományát megtanították a Metin világ uralkodó császárság legelitebb harcosainak is!

Később ezek a harcosokat Griff lovagoknak nevezték el!

Száz meg száz csatát vívtak meg ezek a lovagok az elkövetkező századok során, ám a Császárság szétesésének idején a gonosz mágiával átitatott sziklák becsapódásakor kitört téboly, hozta háborúskodásokban egy alkalommal a Császárság Griff lovagjai eltűntek egy mágikus viharban, mintha az ég nyelte volna el őket! A lovagok eltűnésével a Griff hívás és lovaglás tudománya is elveszett ám most......

Sok idő telt el azóta, de most egy mágus rend rájött a Griffek titkára! Megalkották a mágikus barna Griff hívó szobrokat, melyet csak rövid idő intervallumban 2011 11.19 én 17:00-tól 21:00 ig elérhetővé tettek a mágusok az Itemshop-ban! Csak ezen 4 óra alatt vásárolható meg a Barna Griff hívó szobor, utána örökre kikerül az itemshop-ból! Természetesen, ha te megszerzed ezt a tárgyat, az örökösen nálad marad, és örökösen birtokolod majd a Te saját Barna Griffedet, és te is Griff Lovaggá válhatsz! Ezt a tárgyat átadni senkinek sem tudod, a griff csak 1 gazdához kötődik egész életében!

Sok sikert, jó repülést!

 
 

 Facebook

Elérhetőség

Kapcsolat

Itt elérhettek engem.

gosztonyibarnabas@citromail.hu

Levelezőlista
Archívum

Naptár
<< November / 2020 >>


Statisztika

Online: 1
Összes: 285742
Hónap: 9910
Nap: 91