Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


M2M házasság

 A jeggyűrű megszerzése:


Amint a játékos elérte a 25-ös szintet elmehet az öregasszonyhoz, ahol felveheti a küldetést egy gyűrűért, amiben 30 Jin-Hee-t kell megölni. Egy területen csak egy Jin-Hee található (30 percenként respawnol) ugyanis nagyon ritka. (Mindenek felett igazán erőset támad)
Nem ajánlatos a keresést elkezdni amikor nagyon sok játékos van ott, így inkább este vagy hajnalban. Egy csatornán két Jin-Hee található (jobbesetben);. Az összes Jin-Hee megölése után, a küldetést el kell vinni az öregasszonyhoz, ahol jutalomként egy eljegyzési gyűrűt kapunk. Ajánlatos megvenni, ha újra meg szeretnénk házasodni az elválás után, mert ezt a küldetést csak egyszer lehet felvenni.

A házasság feltételei:

Természetesen csak saját birodalomban lévő ellentétes nemű karaktert lehet elvenni. A két játékos között maximum szintkülönbség 15 lehet és ki kell fizetni az öregasszonynak összesen egymillió yangot érte.

A házasodáshoz szükséges dolgok:

Legalább 25-ös szintű karakter és a következő tárgyak:


Kép
Név

Szmoking

2.000.000 Yang


Menyasszonyi ruha

2.500.000 Yang

Eljegyzési gyűrű (2db kell)


Csokor (Nem kötelező)

100.000 Yang

 

A tárgyakat a Házalónál lehet megvásárolni, minden birodalom második térképén. Az esküvői ruhákat át lehet adni más karaktereknek, csak az esküvő megkezdéséhez van rájuk szükség. Tehát a ruha bérlés/csere megoldható.

Mi is ez voltaképpen?

A házasok gyűrűjéből az esküvő után jegygyűrű lesz, amivel a párok egymáshoz teleportálhatnak, ha ugyanazon a csatornán vannak. Ezek a gyűrűk egyes mapokon nem működnek ( Pl.: SD2, DT stb. )
A teleportálás sok MP-be kerül. Ezenkívül a házasság után a barát lista felett, megjelenik egy "Család" lista, amelyikbe a kedvesed neve szerepel, és ha ráviszed az egeret megjelenik a Szerelmi pontotok összege.

Az összes többi:
A párok kezdésnek 50%-ot kapnak Szerelmi pontként, és egy ideig folyamatosan emelkednek, 1%-onként. A szerelmi pontot közös fejlődéssel lehet emelni, ilyenkor naponta 2%-al , sőt előfordul hogy 5%-al is emelkedik. A Szerelmi pont a tárgy piacos tárgyak értékét növeli.

A válás

Ennek nem kellene így történnie, hiszen ha már egyszer összeházasodtatok, akkor nem szabadna elválni. A falu közepén a város őrnél lehet, ha a partner egyedül szeretne elválni 1 000.000 yangot kell kifizetnie, ha közös megegyezés alapján, akkor 500.000 yangot fejenként kell kifizetni. Közös megegyezésnek az számít, ha mindkét fél ott van az őrnél váláskor.
Válás után a barátlistáról eltűnik a "Család" részleg, a leltárból pedig eltűnik a gyűrű. Ha egyoldalú volt a válás, a gyűrű megmarad annál a játékosnál, amelyik nem fizette a válási díjat.

 
 
 

 Facebook

Elérhetőség

Kapcsolat

Itt elérhettek engem.

gosztonyibarnabas@citromail.hu

Levelezőlista
Archívum

Naptár
<< November / 2020 >>


Statisztika

Online: 1
Összes: 310516
Hónap: 2950
Nap: 132