Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Új event

 
Karácsonyi Event technikai információi:

Map1-eken áll egy NPC, angyalka, aki belépést nyújt az új karácsonyi-téli pályára. Ide ingyenes a belépés, bárki bejöhet. A kiteleportálást a Karácsonyi Event pályán a Teleporter NPC-nél teheted meg. A Karácsonyi Event városba közeledvén, találjuk az Angyalt, akivel, zaklatott lelki állapotta miatt nem tudunk igazán beszélni. Előtte áll egy angyalka, aki elmeséli nekünk, mi az Angyal problémája, hogy a körülötte lévő, eddig hű angyalkák közül egy páran elárulták őt és szövetkeztek a Grinccsel. Árulásukat súlyosbítja az a körülmény, hogy az Angyal által karácsonyra hozott ajándékokat kiszolgáltatták a Grincsnek. 
Ez az angyalka, ki az Angyal előtt áll 10 db Szent Gyertya ellenében (minden szörny dob Szent Gyertyát, ami egyébként nyitható is), elteleportál minket a Grincs búvóhelyére, akit 5 db Bukott Angyalka védelmez. Meg kell ölni a Grincset, vissza kell szerezni az arany ajándékcsomagot, amit vissza kell vinni az Angyalhoz, és ő megajándékoz minket egy kék ajándékcsomaggal, amiből nyithatunk bónuszolókat, Karácsonyi Csillagot, ami 300 millió yangot ér, megülhető Adventi Birkát (egyenlőre nem tudsz róla ütni), Mikulás sapkát, hóember átváltoztató gömböt (1 órán keresztül aktív, sebezni nem tudsz ebben az állapotban, halál esetén visszaváltozol). A Grincshez Szent Gyertyával újra csak 3 óra múlva tudtok bejutni, Adventi Koszorúval viszont időkorlát nélkül teheted meg az ismételt bejutást, egy Adventi Koszorú egy belépésre jogosít (az Adventi Koszorú, item-shopban megvásárolható).
Az új Event mapon található még pár NPC, van olyan Angyalka, aki ad egy küldetést, hogy öljünk meg 50 db bukott angyalkát, akik átszegődtek a Grincs szolgálatába, és most őt védelmezik az Angyal helyett. 
A küldetés sikeres teljesítése esetén Mikulás Ruhát kapunk jutalmul, ami január 7-ig használható, utána eltűnik mindenkitől. Ez a Mikulás Ruha, 1000 védelmet ad, 10000 tp-t és -100% mozgási sebességet, és a férfiak esetében feletébb viccesen néz ki. A pályán még találhatóak további angyalkák, akiknél szánkójegy ellenében 10 percig szánkót bérelhetsz. A szánkó jegy a Szent Gertyából nyitható. Nyitható még a Gyertyából felvehető Mikulás sapka, ami 20% szörny elleni erőt ad 2 napra!
A Karácsonyi Event pályán továbbra is csak a PVP zászló által kijelölt helyen lehet egymással küzdeni!

Fontos:

-Tradelhető Itemek:

Szent Gyertya
Adventi Koszorú
Karácsonyi Csillag
Adventi Birka Hívó
Télapó sapka
Hóember átváltoztató gömb


-Nem Tradelhető Itemek:

Angyal Ajándékdoboza
Kék Ajándékdoboz
Télapó vért


Boldog Karácsonyt és Kellemes Ünnepeket kíván az M2M Vezetősége és a Team!407038_236846479719219_128680760535792_534292_1162302316_n.jpg

 
 

 Facebook

Elérhetőség

Kapcsolat

Itt elérhettek engem.

gosztonyibarnabas@citromail.hu

Levelezőlista
Archívum

Naptár
<< Május / 2020 >>


Statisztika

Online: 2
Összes: 241991
Hónap: 3739
Nap: 130